Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annie Lööfs mamma berättar

- Det första ordet Annie lärde sig var "nej".
Hon var inte som andra barn, för när de
andra skrev en önskelista till tomten, så
skrev hon en kravlista.

Annie var hos läkaren igår. Hon fick två
diagnoser: Dyspolitiki och bokstavs-
diagnosen KITÅ (Kvar I TrotsÅldern).

Nu ska jag lyssna på det nya radio-
programmet med Andreas Norlén som
programledare. Det heter "Ring så
velar vi".




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 492 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-12-17 18:13



Bookmark and Share


  Jaramald VIP
Ha ha Kravlista till Tomten är hon nog inte ensam om att skriva..,så verkar det vara nu för tiden..

2021-01-15

  Evelyn Falk Möller VIP
Jag skratt gott åt ironin hur bra du får till det....
2019-08-04

  ResenärGenomLivet VIP
Så bra du får ihop det, men jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt eländet...
2018-12-18

  Respons VIP
Träffsäker ironi
2018-12-18

  Lars Hedlin
Ironi på udd och spets
2018-12-18

  Annaemi VIP
Mycket humor och en lagom dos ironi, fint!
2018-12-18

  Per Drysén
Bra ironi med spets
2018-12-18

    Lena Söderkvist VIP
Hahaha!
Men nej till SD ger ändå en smula respekt från mig...
2018-12-17

  ULJO
Det vackra sitter i själen det yttre är fullständigt obetydligt. Du Larz verkar var en bitter människa. Synd om dig
2018-12-17

  Larz Gustafsson VIP
Det vackra sitter i ansiktet, ULJO.
Och det ligger i betraktarens ögon.
Vad du anser struntar jag fullständigt i.
Du är bara en parentes, pysen.
2018-12-17

  M.Eta
Mitt i prick om denna envisa person!
2018-12-17

  ULJO
Var sitter det vackra i den kvinnan?
2018-12-17

  Fulbergarn
he he
2018-12-17

  Maria Sundelin VIP
Hihi
2018-12-17

  Maria Sundelin VIP
Hihi
2018-12-17

  Larz Gustafsson VIP
Men hon är oerhört vacker.
2018-12-17

    ej medlem längre
Bra diagnostiserat!
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck