Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lenny är inte arg för att sanningen kommer fram..den behövs ibland.


Se tillbaka.

Ni behöver inte säga "-hon har gjort bort sig."

Ni behöver inte säga sanningen för ni har inte gjort
något för att underlätta, för oss som hamnat i kläm.

Tror ni B, är arg?
Och skulle jag bli rädd?
För vad, det som jag inte vet?
Att blivit utsatt..
Av något jag inte förstår..

Varför berättade han inget för mig, innan?

"-Han tog fel på brudarna." sa hjälprösten.

-Så det var inte mig han skulle gått på?

Ni behöver inte säga, "-hon har gjort bort sig."

Att bli pressad till något som känns så fel att göra
och att få ta skulden för det efteråt..hur tänker de?

B:et, är inte arg för att sanningen
kommer fram....den behövs ibland.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-18 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP