Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt ordnar sig

 

 

nu blomstrar låneföretagen

och många människor går i fällan

ty julen måste firas

med mycket klappar, mat och dricka

 

att de redan skuldsatta är

upp över öronen till och med

det spelar ingen roll

julen måste bli perfekt

 

imorgon är en annan dag

de kommer säkert på nåt bra

är man bara optimist

kommer allt ordna sig

 

det finns ju alltid Lyxfällan

har hört de ska vara fenomenala

vi ringer och kollar

vi måste ju bara vara värst

 

att leva på existensminimum

i x antal år går säkert bra

sedan skrivs skulderna av

sen kan vi börja spendera igen!




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-18 10:49



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ka-tjing!
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP