Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Famna mig

Famna mig
när kylan är svår
bara famna mig
allt vad du förmår




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-19 00:34



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jag får en Nils Ferlin av det du hittills framfört. Och då kan du inte vara mer än 25...brådmoget menar jag.
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP