Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den här texten är mest som ett utkast för att hämta upp tidigare händelser och sätta ord och bild på det som känndes farligt, ja,Något är det..det måste det vara..


men vad?

-Det spelar ingen roll hur det blir,
jag litar inte på någon som det är,
där i det traumatiska, det som var..

("-Det finns livvakter till alla horor.")

Han ropade till mannen, utanför;
"-Hon behöver en livvakt här!"

Tror ni verkligen att jag är så dum
så jag tar emot en livvakt, -nej, han
tittade på mig där bortanför och sa,
"-Henne går det inte att ta."

Och nu sitter det några här i närheten
och tror; jag skulle släppa in dom hit?

Livvakter till de-prostituerade?

-Vilken organisation kommer Ni ifrån?

-Mann, är i allra högsta grad insatt i det.

-Kanske han vill bli åklagar vittne och berätta sanningen om allt det här som för mig är så främmande och konstigt. Vet bara vad jag själv sett och hört om detta,
och jag blir bara mer övertygad för varje dag, att det verkligen finns sanning i allt som jag upplevt tidigare, när mann var så konstig mot mig, och män som hatade.

Jag såg då, vad en av byggmännen skrivit på
brädan i skjulet, där stod det dead och hate.,
kanske det stod något annat skrivet i svart..men.,

(jag uppfattade också vid den tidpunkten.,)

att de jagade en kvinna i närheten med en spruta..

-Ja, de kändes som de ville skrämma kvinnan,
"-Vem ska ha sprutan?"
(Låg hon gömd i ett badkar som mannen sen flyttade på?)

"-Han var Amerikan eller från något krigshärjat land.."

"-Jag kände bara att jag måste gömma mig,
att det här är farligt för mig, om de ser mig."

____

Det här hände för över sex år sedan, sitter de
här i min närhet igen och tror att jag är med?

Mann, berätta för Åklagaren.

Du gör inget fel..

Bekräfta

det
jag
vet

väntar de på att jag stör?

-Hm, jag kommer inte flytta härifrån, tränar bara rösten..

"-Den här lägenheten ska du behålla" sa Mann.

-Fortsätt skriva på låttexten och det kan bli något.

-Men de där som., psykar de mig?


(Nu börjar vi få grepp om situationen.)

"t-o-pp."

"-Måste de använda koder,
just nu" hördes det ovanpå.

-Alltså när det handlar om dessa så kan de befinna sig
var som helst men alla kan höra alla i ett slags nätverk
därför vet man inte förutom att vanliga ljud uppstår då
de rör sig eller pratar högt, de gillar när man inte står ut.

-Jag tränar mig att prata högt för att låta som hårdrock
försöker skriva en låt och här ovanför är bilden på det..

-Så nej, jag flyttar inte från min lägenhet för att ni vill det.

(Ok, det räcker, nu är det ett nytt kapitel.)

-Det här albumet, är det en äkta demon du har på dig?

-Ja, precis, så ska det vara, hämtat från ______gata.

2011












Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-20 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP