Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varva varva varva

Smack
spring spring spring
ta lyra
jaaa
varva varva varva
bränd
du är bränd

nähä joho nähä

fröken fröken
visst var han bränd

ja det var du faktiskt

då är inte jag med
då är inte vi med

om inte vi får igenom
vår kärnpolitik
är inte vi med

om dom är med
är inte vi med

om inte vi får
överutnyttja
jordens resurser
ser vi ingen
anledning att rätta
oss efter kvacksalvare
och domedagsprofeter

är det förresten
slut snart
med hela
bollen
varför anstränga sig
och försöka ta lyra

köp dig större
bättre mer roligare
byt ut oftare
man ska väl unna sig

dom som vill
får gärna försöka
varva sig själva

medan tennisbollarna
bombar eller bostar
deras självförtroende

men vi ger stolta upp
vi ger upp
vi ger upp

fröken det är fel
på reglerna

fröken det här
var inget kul

sitt där då
och tryck på
era knappar

fröken här står det
Trump

Ja stå där och trampa

här står det tryck

tryck inte
tryck inte
tryck inte




Fri vers av Petter Wingren
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-22 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren