Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du lämnat

På det nedbrända slagfält som är mitt inre efter varje gång vi ses. Ska jag bygga ett högt staket, jag ska vattna och gödsla, glasa in och placera en fågelskrämma som syns långväga ifrån.

Sen en dag kommer de första gröna skotten som växer sig till kraftiga snår med vackraste blommorna till när du och dina grova stövlar återvänder och mellan staketens glesa brädor ser in på allt du lämnat.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-22 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden