Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andetagen

 

efter långt letande

på väg in i

en stilla villa

som klänger på branten

mellan himmel och hav

drar igen den

knarrande porten

bakom mig

står med

mitt osäkra ordlösa

överröstat av

andhämtningens ljudliga

så småningom

hoppas jag hitta

tystnaden

där alla är lika

vår vilande blomning

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-23 21:54



Bookmark and Share


  Poems by Sara
En dikt som ger eftertanke, känns som en djupare mening bakom denna!
2019-01-10

  lodjuret/seglare VIP
Texten i sig passar nog dagen. Men att alla skulle vara lika, det påståendet får mig att undra. Om vi rent personligt ej är lika'r. Kan vi väl åtminstone rent officiellt betrakta varandra som, behandla varandra som, just likar. I den tanken och känslan 'är jag med på tåget'.
2018-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg