Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ska du sluta hoppas?

Jag hör det på rösten din
När du ringer nästan utan anledning
För att stämma av det ena eller det andra

Men samtal slutar inte längre med ”puss”
I tysta pauser min otålighet lyser igenom
Det du inte säger vill jag inte höra

Det jag tänker vill du inte heller höra
Som du fortfarande känner för mig
Känner jag nu för en annan.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-27 18:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är svårt att "stänga av" och ännu svårare att få någon annan att göra samma sak. Bra beskrivet. Vardagsnära!
2019-01-10

    ej medlem längre
Skön är ändå känslan, njut :)
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden