Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min inre 15-åring (är lös)

Alltsom oftast får jag hålla henne tillbaka.
För hon har så många idéer vad gäller dig.

Har aldrig lärt sig spela svår den hårda vägen.
Kan ännu inte din förmodade typ utantill.

Hög på känslan snarare än förnuftet.
Bara ibland sliter hon sig.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 196 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-27 19:07



Bookmark and Share


  detsomgerliv
Så fint!
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden