Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allestädes närvarande

Jag återvände precis till vår stad
Staden som du i dagarna lämnat
Men varje hörn, gatsten, parklek
Är överröst med bitterljuva minnen.

Jag lägger mig under täcket en stund
Noggrann med att inte blunda
Andas men känner bara din doft
Följer påslakanets mönster skymtar din hud.

Jag kanske borde stannat på landet.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-27 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden