Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inatt faller vi

Dina vingar är trasiga
imorse vaknade vi skilda
du skickade sms
frågade var jag var

idag flyter vi ihop
Jag kom hem till dig,
superlim och silvertejp
du skakar upp från marken
vackrare trasig
än du någonsin var hel

dansgolvet ikväll
dina vingar slår ut
i vimlet, röken och alkohlen
de ser nästan hela ut
ingen därinne märker något
du ser nästan hel ut

inatt faller vi tillsammans
du kan inte bromsa längre
och jag försöker inte ens
det går väldigt fort nu
men vi faller tillsammans




Fri vers av aloc VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-30 03:54



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
Ängel som flyger för nära marken
2021-08-30

  Änglaögon
Sorgset vacker text som väcker tankar.
2018-12-30

  Flisan
Wow.
Bara wow.
Älskar orden och flytet.
Wow
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP