Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klartext

Tro inte
att det blir
som du tänkt

tro inte
att dagens
verktyg
håller

för framtidens
utmaning

du kan inte
hålla den
i koppel

inte stapla
dagarna
som pall
med truck

om din längtan
är att bygga
på höjden

bygg på djupet

om din förmåga
gör dig trygg

fokusera
din oförmåga

det du vill
undfly

kom nära

det du inte
vill höra

lyssna

intala dig inte
att du ska
slippa undan
din inre röst

utveckla den
ge den klang

kalla den
intuition

men tro inte
att det ordnar sig

tro inte
att det onda
straffar sig

tro på försoning
framtidens
fälgkors

när alla andra
muttrar

tala i klartext




Fri vers av Petter Wingren
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-30 06:14



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Riktigt bra text...uppmanande...utmanande!
2019-02-08

  Stanley Rydell
Om att i livets paradoxer möta försonande framtid iklädd den inre rösten, Öppenhet var ordet!
2018-12-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd uppmaning i poetisk tappning, inför det nya året och framtiden.
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren