Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyligen läkt

Om och om igen
Du pillar bort nyligen läkt sårskorpa
Sen ångrar du dig

Sen dunkar huvud, hjärta, lilltånagel
Av hans inbillade närvaro
Som man bäddar




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-30 23:32



Bookmark and Share


  Där dit vinden
Sant :)
2019-01-08

  Kungskobran VIP
Att läka sår
särskilt på trampade tår
den uppgiften är svår
men försök ändå
livet får inte gå i stå
för en jäkla tå

2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden