Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotograf: Pilträd © - En sång om själen


Hjärtat slår

Hjärtat slår
I mitt bröst
Jag hör själens röst

Jag vill ut
Men håll ut
Det tar den tid som behövs
Men du hör min röst

Jag finns här
Alltid här
Inom dig 
Inom mig

Jag är här
Alltid här 

Min vän
Jag älskar dig

Hjärtat slår
I mitt bröst
Jag hör min själ
Vilken tröst

Snälla du
Var med mig
Jag ber dig
Var hos mig 

Hjärtat slår 
I mitt bröst
Min längtan
är min törst

Jag vill ut
Känner hopp
Ge plats för själen
I min Kropp

Ta nästa kliv
Ge plats åt liv
Jag vill se dig
Genom mig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Pilträd
Läst 520 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2018-12-31 09:39



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Fin text med bra flyt!
2019-01-27

  M:tin
Vilken otroligt fin låt i så fall!
2019-01-11

    ej medlem längre
Din text, den pulserar och är full av liv. Du kommer ut och rakt in i oss som läser.
2019-01-09

  Leko
Jag lyssnar till Dina ord
känner, tänker och förstår.
2019-01-07

    ej medlem längre
Nyfiken blir jag på musiken...

Det var en fin text...

Håller själv på lite med låttexter
2019-01-07

  Pilträd
Tack :) det är min första låt.
2019-01-07

  M:tin
Mycket fin!
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd