Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotograf: Pilträd ©


Tänkvärt

Du kan inte tänka nånting
om nån annan
som du inte tänker
om dig själv




Fri vers av Pilträd
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-25 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd