Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotograf: Pilträd ©


Kärleken är inte blind

Kärleken är inte blind
utan ser allt och alla...
och för att börja se det
behöver vi kanske först falla..?




Fri vers av Pilträd
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-25 15:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2022-03-28

  Sparvögat VIP
Insiktsfulla ord som vilar intill ett underbart foto…
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd