Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är värdelös som....

Jag är värdelös som en ny telefon som aldrig fungerar.
Jag är värdelös som autocorrect som förstör ett meddelande.

Det kommer bli bättre!

Jag är så ful att min spegelbild gråter av att se mig.
Jag är så ful att det är den första kommentaren jag får i skolan.

Men det kommer bli bättre!

Jag är meningslös som miniräknaren som aldrig visar rätt svar.
Jag är värdelös som suddegummit som inte får en text att försvinna.

Men det blir bättre!

Jag är lika vilse som en människa som följer en GPS över Japan när man ska åka till Göteborg.
Jag är lika vilse som en skugga i en lampaffär.

Men du kommer hitta ett hem!

Jag passar lika mycket in som fästingen i naturen.
Jag är lika välkommen som en sten i skon och
Min framtid är lika ljus som ett strömavbrott.

Men det kommer bli bättre. Jag måste tro att det kommer bli bättre. För du har sagt i hela mitt liv att det kommer bli bättre.
Jag tror att allt kommer bli bättre som en jude tror på den kristna guden.





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sara.lykke
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-01 22:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra att hoppet kvarstår - bra känsloförmedling
2019-02-10

  Paradisfågeln
Att gå vilse kan vara en kvalité, då är chansen stor att upptäcka något oväntat! Det är när 1+1 blir 3 som innovationer uppstår. Skuggor finns inte utan ljus! =)
2019-01-01

  Stay Golden
Show must go on <3
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke