Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens samhälle.



Samhället ger varje barn som föds ett rep.
Skolan knyter snaran så människor kan sparka stolen direkt under dem.




Fri vers av Sara.lykke
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-05 18:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kvinnan föder grensle över en grav.
2020-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke