Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om samhället var en djurpark!

”Till vänster kan ni se en människa som är hjälpsam, trevlig och snäll. Det är tyvärr en utdöd art så det ni ser är en docka. Till höger ser du maktgalna och egoistiska människor som har ett recessivt anlag av narcissist och sociopat, de är väldigt vanliga och därför hålls de separata. Längre fram till höger ser ni våldtäktsmän, misshandlare och rika brottslingar. Till vänster här ser du sexister, homofober, rasister och även några cyklister. För dem har vi gjort ett mycket avancerat smittskyddsprogram. Det har vi gjort för att fler personer inte ska få viruset, dock var alla kvinnor utelåsta när smittskyddsprogrammet gjordes, så ni som är här idag borde ta handsprit på vägen ut ur byggnaden. Några frågor?”

”Vi kan inte se några misshandlare, våldtäktsmän eller rika brottslingar!?”

”Jo, det är så att regeringen kommer med jämna mellanrum och släpper ut dem ibland. Försök att hålla er lugna, Det finns 7,5 miljarder människor på jorden så statistiskt sätt borde vi klara oss”




Fri vers av Sara.lykke
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-30 13:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människan är ond.
Det är bara de självgoda som har behov av att jämföra sig med kriminella för att själva framstå som rättfärdiga.
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke