Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Leva i nuet

Att inte komplicera
vad som simpelt är
varför veta mera
när det är bra som det är
Kanske sluta känna efter
när känslor inte finns
och inte bli så rädd
för det som inte minns.
Att bara vara här och nu
så enkelt eller hur
mot dåtid och framtid
bygga den solidaste mur
Leva i nuet
är slagorden för vår tid
men hjälper det så säg
känner ni inre frid?




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-02 19:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra fråga?

Vissa "här och nu" vill jag utifrån egna erfarenheter påstå är oförenliga med "att vilja vara i".

Tack för diktens tankeväckande!
2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP