Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten bit av vägen

Att räcka till för någon
Om än bara en liten bit
av vägen
Är inte alls oviktigt
Även då vi tror att
någonting mycket större
borde göras
Inte alls någon anledning
till att inte göra
någonting alls
Alla behöver vi slå följe
med någon
Om än bara en liten bit
av vägen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-03 10:38



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Följ mig bortåt vägen så syns vi längre fram....
Povel Ramel

Fint skildrat av dig
2019-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Nils Ferlin

Men gick jag allena i många de mil

dit oron kallade mej

förglömde jag då dessa många de mil

för en halv fjärdingsväg med dej?

Det gjorde jag ej – blir mitt klumpiga svar,

nej,faktiskt: jag gjorde det ej.

Men en vackrare väg jag ej vandrat har

än en halv fjärdingsväg med dej.


2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP