Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fördöma


Fördöma

Du fördömer
Men du förstår inte
Därför fördömer du
Du tror kanske att du vet
Men du vet inte
Därför fördömer du
Om du visste,
skulle du då fördöma
Kanske inte
Men det vet du inte




Fri vers av människan
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-04 01:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag fördömer på grundval av den kunskap jag har.
2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

människan
människan