Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får inte ta adjö av ett halvsekels vänskap


Får inte ta adjö

Du ska dö
Jag vill ta adjö
De dina säger nej
till ett sista hej
Jag får därför hitta ett eget ställe
att ensam sörja ditt frånfälle




Fri vers av människan
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-30 21:44



Bookmark and Share


  Millner VIP
Sorgligt.
2019-12-01
  > Nästa text
< Föregående

människan
människan