Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom poesi

Varför är poesin tom
Varför känns den inte äkta
Därför att du har inget att berätta
Du är oäkta




Fri vers av människan
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-10 02:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Poesi är aldrig äkta den lånar och stjäl hejvilt.

Tycker jag.
2019-02-14

  danne //
Man ger till andra helt klart!
så tyck lilla jag!
2019-02-10

    ej medlem längre
Att lämna en del av sin själ i texten skapar liv och ett läsvärde.
2019-02-10

    Roger Runkar Ragnar
The Lee Roy Williams
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

människan
människan