Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Vem är du
Jag vet inte
Aldrig sett dig
ser jag nu
Sett en annan du
Inte denna du
Avskyr den du är nu
Tittar,
och försöker
Men kan inte se dig
ser jag nu
för denna du, är inte du
Eller ännu värre,
det är just denna du
som alltid varit du.
Och nu vet du
att jag vet
att du inte är du.






Fri vers av människan
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-06 00:01



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
100%
2019-02-10
  > Nästa text
< Föregående

människan
människan