Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortlek utan ess

Åter på minerad mark
Känns svag låtsas stark
Inte bry sig, oberörd
Långt därinne störd

Le och skratta
Manegen kratta
Kanske senare
Din blick lenare

Fram till dess
Kortlek utan ess




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-07 08:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Esset saknar lekamen
Det bästa kortet är "damen" :)
2019-01-09

    ej medlem längre
Du beskriver livet utifrån "en kortlek utan ess" - en bra bild som säger så mycket för oss "korthajar"!!
2019-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hur livet kan vara!
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden