Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska min själ

att älskas av dig 

 

omsluter själens hjärta

 

tar dig med storm




Bunden vers (Haiku) av prinscess VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-08 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP