Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytterligare en som min dotter skrivit

Hej min vän,
nu är vi här igen.

Det var längesen,
men ingenting har förändrats.
Vi står på samma ställe,
eftersom vi inte tagit sats.
Vi är toma på ord,
eftersom vi inte finner någon mening.
(Detta sätter stopp för livet
och lyckan får en försening)
Livet får ett stopp för man orkar inte med all stress.
(Vi blir förstörda av tankar,
förstörda av ständig press)

Ditt jävla ego, du är orsaken till att mitt bröst
känns som sten.
(Faller du så faller jag)
Vi hade aldrig bokat tid men du var ändå aldrig sen.

Vi har pratat om rädslan att falla,
så många gånger förr.
Detta leder till att vi ser förbi en öppen dörr.
(Se på mig nu jag är fallen och finner ingen ro)

Jag saknar att leva i symbios med ebb och flo`.
Jag saknar att leva i takt med mitt hjärtslag och blo.
Jag saknar att leva utan att vara rädd för det.
(Lever någon så?)

Det vart längesen jag kände mig stabil,
har levt i en tunnel och fastnat i det blå.
Intalat mig:
"-Jag har inte problem, jag klarar mig, jag kan på egna ben stå."
(Men sanningen är att jag varit i en strid som inte
alla kan förstå)

Men Ditt jävla ego,
dags för dig att lämna,
släpper dig nu ut ur mitt bo.
(Dags för dig att lämna,
Skeppa nu iväg långt bort och lämna mig åter i symbios med ebb och flo')
Det är dags för dig nu, att låta mig få ro.

Ps. Vi ska inte mötas en annan dag
och jag vet nu att faller du så faller inte jag.




Fri vers av Peter den där
Läst 363 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-01-08 20:50



Bookmark and Share


  Concordia
Peters dotter, jag tycker du har skrivit en jättefin text om hur relationen med killen har sett ut. Sen får vi veta att du funderar på avslut med killen. Jag älskar ditt P.S. "Vi ska inte mötas en annan dag och jag vet nu att faller du så faller inte jag". Denna strof läser jag som att du tänker att du har ett bättre liv utan honom. Jag tänker också att du berättar att du gjort en insikt. Även om killen klantar till det så står du stadigt på jorden. För du har bestämt dig för att ha ett bra liv även om han inte finns i ditt liv på samma sätt som tidigare. Jag tycker du verkar vara en bestämd tjej som vet vad du vill. Fortsätt gärna skriva mer här på sajten. Jag vill gärna läsa mer. Det är inte säkert att du skrivit texten som jag förstår den. Det är det som är kul. Vi läser, skriver och förstår på olika sätt. Kram till dig, Peters dotter.
2019-01-15

  morgonstjärna VIP
faller en faller alla :)
2019-01-14

    ej medlem längre
Faller du så faller jag! Så känns kärlek som inte vågar sig fram.
Time <3
2019-01-08

  kerstin skriver VIP
jag var tvungen att läsa den högt för att få den in i mig, men ändå stakade jag på orden här och där. bra bra tycker jag, men jag tror den kan bli än bättre. läs den högt och se om det finns formuleringar som hakar sig även för dig.
2019-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter den där