Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestiger dig

Du lät mig bestiga dig även när luften tagit slut i det som bar dig fram.
Du gav mig frusna läppar ,blötta kinder och sol som fick min hud till rodnad.
Du gav mig så många årstider som nu
är mjukt inbäddat som bomull i mitt minne.
Någon tog sig rätten att bestiga dig genom att skilja oss åt ,någon hjälpte kättingen falla till mark.

Saknar min cykel.




Fri vers av Peter den där
Läst 294 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-01-16 12:54



Bookmark and Share


  farbror zwed
___________________________
  Lamenterar också gamla cyklar   emellanåt (Ø) således//////////
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
-------------------------------------

2019-01-18

    ej medlem längre
Synd på cykeln
men fantastiskt
att vända en förlust
till något lustigt
2019-01-17

  aol
Hahaha bravo,
2019-01-17

  Nanna X
; )
2019-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Fullständigt oväntat avslut på texten...bra !
2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter den där