Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den är till dig viktor.


för han gör dig lycklig


jag älskar att lukta på parfymen du lämnat på min tröja, när jag har legat i din famn. jag älskar att ligga i din famn och känna hur du smeker mig över ryggen, eller hur du smeker mig i håret. jag älskar att sitta och titta på dig, jag älskar att få dig att njuta av livet, jag önskar du älskade när du kände min parfym. och att du rös när jag smeker dig över ryggen, eller när jag smeker ditt hår. jag bara önskar.
jag vet inte vad jag gör, jag är omedveten med vad jag gör. och jag älskar det! du tar bort min blyghet och gör mig framåt. du gör mig så himla, lätt. jag känner mig så himla .. lättnad när jag är i din närhet, ja du förstår faktiskt inte hur bra du är. med dig känns det som att jag kan vara mig själv, men jag vill inte vara för framfusig jag vill vara dig till lags, jag vill egentligen vara perfekt.
men jag kommer aldrig bli nära perfekt. jag kommer nog aldrig ens bli nära bra. men det känns som att du tycker om mig ändå för den jag är, kanske är det inbillning ja det måste det fan vara! jag skrattar som bara den, jag är annorlunda helt enkelt. men du sänder mig signaler, jag vet inte alls. det är ju inte bara jag.
det är vi två, jag har önskningar om. det är vi två, jag drömmer om. när vill du bli delaktig? jag har varit det från första början. hur du än gör, så gör du mig lycklig. oh du ger mig lyckorus, som jag alltid vill ha inom mig. jag vill aldrig att du ska gå, för att i din närhet är allt så bra..

spelar ingen roll om kriget skulle vara precis utanför min dörr eller att vi skulle få ett stort jordskalv, eller om tillochmed en tsunami skulle komma. så skulle du ändå gjort allting så bra, att jag inte skulle känt av det där, du får mig verkligen att skratta åt det som är tråkigt, du får mig att må bra, jag vill alltid må bra. jag vill alltid skratta, jag vill aldrig gråta, jag vill aldrig vara deprimerad. jag vill bara vara i din närhet. men jag frågar mig själv, hur fan kan jag vara så såld på dig?

mitt hjärta svarar : för han gör dig lycklig.




Prosa (Novell) av elojna
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-06-19 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elojna
elojna