Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vågar inte stå emot dig.

när jag lyssnar på en viss sorts musik får jag en deprimerande känsla och jag vet direkt att det är du som har tagit över. det spelar ingen roll hur vacker du är, ditt utseende kan inte rädda dig den här gången. alltför många förlåt, alltför många misstag är gjorda. vi två som skulle hålla föralltid, jag fanns kvar vid mitt löfte. men när man har ett föralltid med någon, betyder de att båda ska hålla fast vid det. samma sak som att du lovade att bara hålla min hand, bara kyssa mig. men jag visste att du var på ett annats spår, du kan prata men när de väl kommer till kritan är det som att du aldrig pratat om det.

men ändå håller jag fast vid dig, ditt skratt kan rädda dig för den här gången. du ler så vackert och det får mitt hjärta att smälta, och när du kysser mig på halsen och ber om förlåtelse, när du ser in i mina ögon och ber om förlåtelse. jag kan inte neka dig då, jag kan bara inte neka dig då! det spelar ingen roll om du inte slår mig, du misshandlar mig ändå. mitt hjärta och jag orkar inte mer, men du bara går som att allt är fint. när ska du se mig då? jag vill ju så gärna gå ifrån dig, men du är så otroligt bra, jag är rädd att jag inte kan få någon bättre än dig. så jag står där och håller din hand när det passar dig.vi alla pratar om dåligt självförtroende, att vi ska få bättre, att vi måste börja tycka om varandra. pojkarna säger att vi är bra, men när vi väl står vid deras sida duger vi inte. du vet att jag älskar dig och du utnyttjar verkligen kärleken på fel sätt.

jag vill gå ifrån dig, nu! jag vill inte känna såhär. jag tar upp min ipod, och lyssnar på en låt jessy - i\'ve been dancing in the dark. jag slänger ipoden hårt i backen nu får de vara nog. jag springer till dig med mina tårar som jag kväver men jag orkar inte hålla emot längre. när jag kommer fram står du där, och jag kramar om dig och säger att jag saknat dig.

jag vågar inte stå emot dig, för jag vet att jag inte är någonting utan dig.




Fri vers av elojna
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-08-14 13:12



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så fin, en vacker blandning av kärlek och sorg känns genom sista raden
Riktigt bra!:)
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

elojna
elojna