Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för din vackerhet och hela du får mig stum

kanske kände inte du det men det slog gnistor direkt. vi passar så himla bra tillsammans, vi delar skratt så himla bra, du är så oerhört lik mig att det är skrämmande du är allt jag vill ha. har knådat mig genom sommaren med alla pojkar runt omkring, nog har jag dugit, men inte länge var det. så som jag har legat och vänt mig om natten för att hitta en kärlek att hålla fast vid, den där pojken som ger mig fjärilar i magen och gör mina kinder alldeles röda av förtjusning. du känns verkligen som han. så många kärlekar jag trott att jag hittat men allt var bara en lögn. jag ville hitta kärleken, och jag försökte testa mig fram men de gick över gränsen.

du kom när jag inte alls sökte, du var så vacker och det slog verkligen gnistor om dig. jag ville gråta för du kändes verkligen perfekt. vill du veta en hemlighet? det känns helt underbart när jag håller om dig. du kanske inte känner det men jag står och beundrar dig hela tiden, jag försöker värma din blick när vi möts med blicken. jag försöker få dig att ta mitt hjärta frivilligt. jag vill ha dig, förstår du det? Du ger mig fjärilar i magen. och du är precis allting som jag sökt hur länge som helst. du finns där rakt framför mig, och jag kommer aldrig nå dig.

jag vill kyssa dig, jag vill krama dig. jag vill göra allt med dig, även det förbjudna. förlåt för mig, men jag kan inte rå för det. jag blir helt galen av lyckan. du gör mig lycklig fast du inte är min, jag förstår inte men jag älskar det ändå. när vi skrattar tillsammans känns det verkligen som att du är den rätta. för att aldrig har jag kunnat skratta med någon så att jag måste sippra efter andan. du får mig att skratta och de är allt jag begär. men du är så vacker ändå, du är så himla underbar. jag är så fåordig när det gäller dig, för din vackerhet och hela du får mig stum




Fri vers av elojna
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-08-14 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elojna
elojna