Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljungkullen by night

seriemördardimman lägger sig
en gammaldagsmörk natt
då kommer tröttheten

det började på kvällen
mot höstens ljumna asfalt
ett klåfingrigt regn senare
var staden täckt i en seriemördardimma

luften smakade salt
en vriden påminnelse om "jack"
jag ser ett par, hand i hand
på väg in i en lakritsnatt

med en längtande suck
kom huvudvärken
och tröttheten
jag aldrig kan sova bort




Övriga genrer av HerrGanz
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-10 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HerrGanz
HerrGanz