Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göteborg

knappt har stadens nattlampor tänts
innan första blåljusen lyst upp vintergatorna
det viner av längtan i kön in till klubbarna
skoskav, alkohol och dans med närhet

beröringen som skakar verkligheten flödar
när vi lyssnar efter liv på andra planeter
följer stjärnfall med egoistiska önskningar
ett sätt att hitta hem bland snurriga minnen

tankarna strömmar fritt över Hedens fält
på bussen känns livet skrämmande osynligt
men när hållplatsen tagit emot min närvaro
vet jag att lägenhetslugnet bara är 253 steg bort




Övriga genrer av HerrGanz
Läst 139 gånger
Publicerad 2019-03-26 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HerrGanz
HerrGanz