Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Country (på svenska)

"Öppet" blinkar bakom smutsigt fönster
när nattens sista långtradare stannar till
En vägkrog vid motorvägens grönska
glömd hos dem som råkat blinka

I hörnet av rummet sitter en man
med blicken långt bort från här och nu
Smaken av whiskey bränner till
men glaset verkar aldrig ta slut

Det påminner om en tavla
från en okänd konstnärs lidande
Bartenderns cigg lägger en dimma
över tolvslagets tomma toner

Ett par skrynkliga sedlar prasslar
innan glasen med glömska fylls på
Han lämnar sina sista ören på bordet
och med tidens eko vet han

Det var längesen han förlorade allt




Övriga genrer av HerrGanz
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-20 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HerrGanz
HerrGanz