Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hotellnatt II

Andningen återhämtar sig. Syret börjar ta slut
persiennerna släpper in rött sken
från ett trafikljus i sömnigt nattvak
av deras skådespel som framför en brinnande kuliss

All elektricitet laddar ur när hon
så komplicerat lätt glider ner över honom
Deras kroppar rör sig i en orytmisk dans
händerna trasslas ihop ovanför hans huvud

Nu balanserar deras blickar mellan lättnad och lust
Hon lutar sig framåt utan tanke på självbilden
hans tunga skickar ilningar genom hennes bröst
rakt ut i ryggraden. Hon kastas tillbaka av njutningen

Några sekunder sitter hon helt stilla
för att känna att allt de är just nu
håller samma takt som hjärtslagen
sakta syns ett leende från deras ansikten

Främlingar på en ny nivå och förnuftet ligger på golvet
Inget är perfekt. Extasen fyller deras rörelser
Han sätter sig upp, hon korsar benen bakom hans rygg
hennes ögon skriker ut en tidsbegränsad explosion

"mer, mer......m...e.....r...."




Övriga genrer av HerrGanz
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-15 15:38



Bookmark and Share


  Femme Fatale
Jag ser det framför mig, du ger mig en känsla i denna erotiska och djupt berörande text.
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

HerrGanz
HerrGanz