Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It's las vegas baby

efter att regnet slagit hål i sömnen
går jag i en sovande sömnlöshet
för att smaka på tystnaden
utanför blänker de våta gatorna
som trötta kopior av las vegas

ett sökarljus i fjärran driver fram
eller vände jag mig om för snabbt
jag backar mot sängens falska trygghet
enligt ordination från huvudet
och fantiserar om att resten av natten
inte blir ett maraton
med krypningar under huden




Övriga genrer av HerrGanz
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-11 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HerrGanz
HerrGanz