Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här


Nu

Kan man annat än leva i nuet?

Vi planerar i nuet, minns i nuet.
Städar dass i nuet. Diskar.

Ser tranorna dra norrut på våren
i nuet.
Hör koltrasten från taknocken
i nuet.

Drömmer oss bort i nuet.

Nuet är vår plats på jorden.
Här och nu med ständigt
skiftande innehåll och göromål.

 

Likväl principiellt detsamma.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-11 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP