Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplyst


I repris som stolta tranor
Lyser händers läppars färg
Formar flyktens tankebanor
Mellan ben och blad och märg

Söker sadelhjorden pröva
I givakt med mannamod
Står beredd för öron döva
Allt och intet återstod

Tidevarv till sändebud
Människosparv med blottad hud
Lämnar änglahår på båren
Smak av saltat blod i spåren

Fjäderrester vingbefäster
Artefaktens skådespel
Halsens glans och dansens gester
Månar trånar att bli hel

Lockar iris labyrinter
Mot oändlighetens strand
Frusna fåglars fimbulvinter
Tidigt tåg till Samarkand




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-01-12 16:03



Bookmark and Share


  ULJO
Du har talang, verkligen.
2019-05-09

  ScandinavianDrifter
Jag inbillar mig att du är lärare. Språket flyter väl med innehållet, innehållet är smart men enkelt att förstå.
2019-03-20

  ScandinavianDrifter
Jag inbillar mig att du är lärare. Språket flyter väl med innehållet, innehållet är smart men enkelt att förstå.
2019-03-20

  ScandinavianDrifter
Jag inbillar mig att du är lärare. Språket flyter väl med innehållet, innehållet är smart men enkelt att förstå.
2019-03-20

  ScandinavianDrifter
Jag inbillar mig att du är lärare. Språket flyter väl med innehållet, innehållet är smart men enkelt att förstå.
2019-03-20

    ej medlem längre
Jag gillar rim och takt. Din dikt har båda i härlig samklang. Även spännande ord att försöka uttolka.
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP