Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mamma f. 1942-11-06 d. 2021-08-23


Du var

Havet runt det första slaget
Himlafäll om natten
Syret innan andetaget
Ljuset genom vatten

Visorna som vävde orden
Tonerna och famnen
Solens speglingar på jorden
Bryggan intill hamnen

Viljans våg mot bergsmassivet
Som formar våra stränder
Glittrande av perspektivet
Och kärleken i dina händer




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-25 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP