Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epilog


En dag
Vad trodde du
Skulle hända

När månen
Blev stum
Under stjärnorna

Och bubblorna
Från fradgan
Av stormen
Tog mark

Föll ner
Över slipade klippor

En stund
Brinner ut
Imploderar
i salt

Med färgen
Som gisslan
Mot stenen




Fri vers (Fri form) av Anna Helena VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2023-11-11 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP