Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill skriva om .. ville skrika som.. ..


Ingenting

vill skriva om en händelse som hände mig
vill skrika om en händelse som hände mig
vill lägga mig på golvet, slita upp vristerna
bita i kläderna, luta mig över spriterna
böla i pölen av hat och förvridna tankar
jag är inte mig själv, känner hur något tar sig ut
vill att allt detta ska ta slut
ingen vill leka lättsamt, jage, kurragömma
ingen kan leva utan att drömma
men onda tankar jagar mig undan
jag kan inte blunda
tårar fyller ut mina ögonlock,
jaget hatar medvetenheten, det är krock.
nästa ord, det blir knock..
tolerar ingenting
jag ser blint
på sanningen
den är delad som meningen
manipulerade gärningar
som tjänar en enda
känner spänningar
kan inte vara din enda
stod i cirklar, och dela
känslor och tankar som medieras i själsliga promenader
längs slingriga buskager
jag mediterar, medan jag filosoferar
försöker släppa
men kan inte sluta tänka
sluta vända, sluta längta, denna ängslan
vad jag har förlorat på att vilja
som jag velat, min tur att trilla
över kanten, för kampen är inte min
lämnar med sorg




Bunden vers (Rim) av Origa Rael
Läst 325 gånger
Publicerad 2019-01-16 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origa Rael
Origa Rael