Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvarningen (som inte blev av)

Borde jag ha förvarnat dig om existens av hemligheter? Då hade du ju lämnat innan vi ens börjat.

Min bakgrund rår jag inte över, ett barn kan inte välja. Jag är min egen nu.

Ändå är den där, kanske skrämmande i dagens ljus. Utan bortförklaringar och mörklägganden.

Men utan att veta känner du mig inte.

Går du nu?




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-16 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden