Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här var jag mycket på mina barndoms somrar ,värmer inom mig när jag tänker tillbaka,hos mormor och morfar


en röd stuga med vita knutar

sitter och drömmer mig bort till 

en solig sommmardag på landet

vid den röda stugan med vita knutar

jordgubbsaft och bullar

bakade på mormors vis

härliga minnen som värmer inom mig

att älskas för evigt

 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-16 17:39



Bookmark and Share


  aol
Underbart igenkännande,g
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP