Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigen som försvann

Från min sinnesvrå
till stigen som försvann
mitt hjärta dras
Ett minne lugnt och fint
i skogens tysta sus
bakom regndroppsväven
och vattenfallets brus
Ett minne dit mitt hjärta
dras där för min skull
och din
Världen blev till




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-16 22:41



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Begrundansvärd poesi, det gränslösa minnesriket väl beskrivet ...
2019-01-17

  Whero
Fint skrivet.
2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP