Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ljusnar det?


Hugin och Mumin

I en trädkrona av stål,
upphöjda över nattens lidande
och orons morgon,
sitter botgörarna
och blickar ner
på patientens dag.

Flyg, flyg, flyg
och försvinn smärta.
Bort till Asgård
och er herre åskguden.

Jag väntar på
att få höra vingslagen
av frihet.




Fri vers av AKT VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-18 08:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
att behöva men i stunder av smärta
måste vi äta tills befrielsen

2019-02-08
  > Nästa text
< Föregående

AKT
AKT VIP