Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Puss, hjärtat!


Jag älskar att hata dig!

 

 

Du är ett yxhugg i bröstbenet för min fantasi;

en glimrande klinga för hat, hopp, och kärlek.

Flammande mot mål av brinnande änglar och fän

som sipprar ut under agg, kärlek och krusiduller...

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-18 23:20



Bookmark and Share


  Oskar Styrbjörn VIP
du håller det tydligt och okonstlat , det är konst för mig. tack
2019-01-19

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Oh ! Ja,vi älskar oss heta till flammande lågor att brinna för evigt i hellvetet som maschosister och kärleksnarkomaner.
2019-01-18

    ej medlem längre
Aj! En käresta kan göra ont alltså ;)

Jo...visst inser jag det men önskar det icke ;), och söker annat.

Tack för förmedlad stark kärlekskänsla.
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP