Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterfåglar

Vinterfåglarna stiger
på sina lätta vingar
mot trädets toppar
som sommarinsekter

och samlas i svärmar
på snötäckta grenar
mellan himmel och jord
med frusna små hjärtan




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 278 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-01-19 11:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar kontrasten mellan de somriga respektive vintriga företeelserna
2019-01-19

  Kungskobran VIP
Fint diktat, man förundras ständigt över att småfåglarna klarar sig i kölden
2019-01-19

  Carl-Johan Bachofner
Så är det ju, svärmar av friskt liv.
2019-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta