Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad många försöker


idag

Visst, kan du både äta
och ha kvar kakan.
Det gäller bara
att plocka ut russinen.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-20 19:54



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Du ger mig tröst och nu har jag russin på tallriken!
2019-01-21

  lodjuret/seglare VIP
Skarpt! Hur gammal en människa än blir i verkligheten och vilken årstid det sedan än är. Verkar det stanna vid en nitton år och mitt i sommaren i drömmen... Frågan är bara om hon tar tårta, kaka eller wienerbröd till en kopp hett?
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP